Verzending

Verzendkosten

Bij The Wine Traveller betaalt u voor het leveren van uw bestelling € 5,95 tot 18 flessen. Het komt voor dat er geen verzendkosten worden verrekend tijdens een aanbieding. Dit zal duidelijk bij de actie of wijn worden vermeld, alsmede de eventuele kortingscode die daarvoor gebruikt dient te worden.

Gratis bezorging

Uw wijnen worden altijd gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf 18 flessen.

Bestellingstatus

Onze wijnen worden bij u bezorgd door PostNL. PostNL werkt met het Track&Trace systeem, daarmee kunt u inzien hoe laat de bezorger voor uw deur staat. De Track&Trace code wordt u per e-mail opgestuurd.

Levertijden

The Wine Traveller bezorgt binnen 3 werkdagen uw wijn. PostNL levert voor ons de wijnen op dinsdag t/m zaterdag.

U krijgt uw bestelling bezorgd na ontvangst van uw betaling.

Bezorgmoment

PostNL bezorgt 5 dagen per week op het door u gekozen adres. Van dinsdag t/m zaterdag bezorgen zij van 09:00 – 21:30. Middels uw Track&Trace code kunt u op de dag zelf zien, wanneer het pakket ongeveer geleverd zal worden. Hier zijn verder geen garanties aan verbonden.

Bent u niet thuis op het moment dat PostNL voor uw deur staat? De bezorger zal uw bestelling bij de buren proberen te leveren en laat voor u een bericht achter. Mocht u liever niet bij uw buren laten bezorgen, gelieve dit aan te geven op het moment van uw bestelling.

Uw bestelling wordt 2 keer bij u of uw buren aangeboden. Mocht deze twee keer geen succesvolle bezorging opleveren, dan zal de bestelling retour gaan naar The Wine Traveller. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen.

Leveren in buitenland

Wij bezorgen ook in het buitenland. De verzendkosten bedragen € 0,50 per fles met een starttarief van € 5,95, ongeacht het bestelde aantal.

Leveren postbusadressen

The Wine Traveller levert geen wijn af bij postbusadressen. Bestelt u wijn dan kan dit alleen op een volledig adres met straatnaam en plaats.

Bestelling niet compleet

Het kan voorkomen dat niet alle wijnen meer op voorraad zijn, vooral tijdens een actieperiode. Als u meerdere wijnen heeft besteld, zullen wij de wijn uitleveren die op dat moment leverbaar is. Onze klantenservice neemt contact op per e-mail over de rest van uw bestelling, deze zal op een later moment worden bezorgd. Uiteraard betaalt u maar één keer verzendkosten.

Cadeaus

Tijdens aanbiedingen kunnen wij cadeaus aanbieden. Het kan zijn dat deze cadeaus op een later tijdstip bezorgd worden dan uw wijn. U ontvangt de cadeaus dan apart, uiteraard betaalt u hiervoor geen extra verzendkosten.