Over ons

akko

Aangenaam, mijn naam is Akko van Wijk en met genoegen stel ik mij voor als The Wine Traveller. In mijn tienerjaren raakte ik gefascineerd door wijn, hoe en waar het werd gemaakt, de smaak en de beleving. Thuis hadden we een boekenkast vol met wijnliteratuur waardoor ik mij kon uitleven met de lessen van vooral Hubrecht Duijker.

Van nature ben ik ook nogal reislustig waardoor ik eigenlijk vanaf het moment dat ik het me kon veroorloven steeds op zoek ben gegaan naar de werkelijkheid van de wijn. Vele boeken, wijnreizen, cursussen en glazen later, kan ik me met recht een wijn expert noemen en heb ik The Wine Traveller opgericht.

Een professioneel bedrijf dat bijzondere wijn van bijzondere druiven uit bijzondere streken, gemaakt door bijzondere wijnmakers importeert en distribueert in Nederland en België. The Wine Traveller bestaat verder uit een team van enthousiaste wijnkenners die bovendien de ervaring en kennis hebben om een bedrijf professioneel te runnen.

Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere wijnsoorten. Daarvoor zoeken wij het avontuur over de hele wereld, spreken met de meest gepassioneerde wijnmakers, ontrafelen soms verborgen familiegeheimen en vinden zo veelbelovende druivenrassen en prachtige nieuwe wijnen. De mooiste ontdekkingen biedt The Wine Traveller aan op de Nederlandse markt.

De door The Wine Traveller geselecteerde wijnen blinken uit in traditionele eenvoud, ambacht en premium kwaliteit. Gemaakt met passie, beleving en vanuit een echte (vaak oude) wijncultuur

Ons gehele assortiment wordt direct van de producenten afgenomen, meestal op basis van exclusiviteit. Dit garandeert u een eerlijke prijs / kwaliteitverhouding en een onderscheidend product.

Graag neem ik u mee op mijn ontdekkingsreizen, zodat u kunt meegenieten van mijn avonturen en van de cultuur en verhalen achter de wijnen en wijnmakers. Volg ons via deze website, onze blogs en nieuwsbrieven of via social media.

Doelstelling

teamThe Wine Traveller heeft enerzijds als doel om klanten te laten meegenieten van de vondsten die worden gedaan tijdens vele wijnreizen. Hierbij worden zo’n vier maal per jaar nieuwe, voor Nederland unieke wijnen geïntroduceerd. –en natuurlijk ook andere producten zoals olijfolie.

Anderzijds beoogt The Wine Traveller continuïteit in het assortiment. Vaste volgers en klanten van The Wine Traveller zijn gediend met een assortiment waarin favoriete wijnen beschikbaar blijven en dit geldt uiteraard niet in het minst voor The Wine Traveller’s zakelijke klanten.

Met deze visie handhaven wij een groeiend assortiment dat gedragen wordt door onze volgers en klanten.

Volg ons

Volg The Wine Traveller en geniet mee van minimaal vier bijzondere ontdekkingen per jaar resulterend in de levering bij u thuis van fantastische wijnen met een goed verhaal.

U kunt natuurlijk ook op elk gewenst tijdstip bestellen uit ons assortiment op deze webshop.

Onze wijnen worden afgenomen door wijnliefhebbers, restaurants en speciaalzaken.

Meld je nu aan voor het Wine Traveller's abonnement!